Plantele de apartament purifica aerul

In timp ce cautam idei de redecorare a casei am dat peste video-ul asta si mi-a placut foarte mult. M-au incantat atat florile tipei cat si bucataria. Oricum, chiar daca stiam pana acum ca plantele purifica aerul, nu stiam ca aerul din casa e mai poluat decat cel de afara si ca chiar avem nevoie de micile plantute ca sa putem respira si noi ca oameni. Cred ca putem afirma ca oricine are o plantuta in casa are un prieten :)

4 comments:

Anca 4 martie 2010, 11:03  

Am aflat si eu de curand ca aerul din casa e foarte poluat de la toate substantele pentru curatat pe care le folosim si mi-am cumparat repede doua plante. Am avut multe emotii, pentru ca pana acum imi murea orice planta, inclusiv cactusii. Mi-am zis ca daca pot avea grija de un iepure si un caine, pot sa am grija si de plante. Momentan ma descurc destul de bine pentru o incepatoare.

Laura 4 martie 2010, 11:48  

Da, si nu doar de la substantele de curatat dar cica cladirile noi care sunt construite din materiale ecologice sa nu aiba pierderi de energie emana chestii nu tocmati sanatoase pentru fiinta umana, ca deh, nimic nu e perfect.

Gabriela Savitsky 4 martie 2010, 13:29  

Eu am glastre peste tot pentru că u mă pot lipsi de flori... Că purifică aerul cred că-i valabil ziua. Se spune că nu e bine să dormi unde sunt multe flori. :)

Laura 4 martie 2010, 14:08  

Si eu stiam asta de crini si poate mai sunt si alte flori care emana substante nocive. Stim de la scoala ca in absenta luminii, fotosinteza nu poate avea loc si atunci plantele elimina bioxid de carbon. Deci cred ca e un sfat bun sa tinem plantele in living si alte camere dar nu in dormitor. Mersi de vizita :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP