Gandirea pozitiva

Gandirea pozitiva este unul dintre cele mai importante lucruri in viata. Gandirea pozitiva şi gandirea negativa sunt atitudini; sunt puncte de vedere şi arată modul în care oamenii se descurca in viata. Atunci când atitudinea şi comportamentul sunt pozitive, permitem doar sentimente placute şi constructive şi ganduri pozitive în mintea noastra.

Cu toate ca gandirea pozitiva este o predispozitie naturala a mintii, totusi nu ne vine usor să ne modificam felul de a gandi şi de multe ori subconstientul sabotează orice încercări pentru a vedea partea pozitiva a lucrurilor. Adevărata putere a gandirii pozitive este că iti permite să trăiesti viaţa la maxim, fără a permite ca partile ei negative sa te traga in jos.

Începeţi cu acest exerciţiu simplu: în fiecare seară, reflectati asupra evenimentelor pozitive ale zilei. Gandirea pozitiva este o stare de spirit care trebuie hranita. Oamenii care au o gandire pozitiva se gandesc la posibilităţi, creştere economică, expansiune şi succes mult mai des decat persoanele care ignora gandirea pozitiva.

Gandirea pozitiva este un atu personal imens şi cheia succesului multor persoane. A invata sa privim dintr-o perspectiva pozitiva fiecare eveniment din viata noastra poate fi cea mai mare favoare pe care ne-am putea-o face vreodata.

Gandirea pozitiva evocă mai multă energie, mai mult iniţiativa şi mai multa fericire. Omul care gandeste pozitiv vede invizibilul, se simte intangibil şi atinge imposibilul. Gandirea pozitiva nu costa nimic si nu poate face rau nimanui. Gandeste pozitiv!

1 comments:

Alexandrog 20 ianuarie 2010, 01:59  

Dar a gândi pozitiv nu înseamnă a gândi pe jumătate? Nu sunt gândurile rele care ne doboară şi cele bune care ne ridică? De ce să scoatem o rotiţă atât de importantă din procesul de formare umană doar pentru că luată separat pare "rea"?

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP