Viitorul lui Franz Steiner

Ei bine, nu, nu tocmai al lui Franz Steiner, avand in vedere ca dumnealui e un muritor de rand ca si noi toti ceilalti si in prezent respira tot aer poluat si mananca de la McDonald´s. Oricum, ideea e ca omul a fost harazit cu imaginatie si cand se plictiseste de cele lumesti, face uz de ea. Neamtul Franz Steiner lucreaza mult in 3DMax si Photoshop si cam asta e ce ii trece lui prin cap in momentele de profunda gandire. Va aminteste de moda inceputa de Minority Report si culminata atat de frumos de Star Trek 2009? Macar omul gandeste pozitiv - relativ. Intr-o lume in care totul luceste de o curatenie bolnav de obsedanta, marul pare a putrezi din interior spre exterior. Adica daca femeile au ajuns sa aiba ca si parteneri sexuali niste roboti bine lustruiti trebuie ca ceva e hibas acolo la etaj.

Aceste imagini fac parte dintr-o serie despre viata unui robot personal dintr-un viitor apropiat in care robotii sunt vanduti in scopuri casnice si pot accesa modul romantic.

Franz Steiner and the shiny futureFranz Steiner and the shiny futureFranz Steiner and the shiny futureFranz Steiner and the shiny futureFranz Steiner and the shiny futureAcesta este viitorul birourilor - foarte computerizate, foarte sterilizate, foarte curate, foarte perfecte si foate lipsite de culoare si viata extra-umana.

Franz Steiner and the shiny future Franz Steiner and the shiny futureFranz Steiner and the shiny futureFranz Steiner and the shiny future
Si mai si e dezvoltarea biotehnologiei. Pentru shopaholice, a nu se privi imaginile care urmeaza. Industria farmaceutica impreuna cu brand-urile de lux lucreaza impreuna (aici nu e nici o noutate) pentru a aduce pe piata parti ale corpului uman. Viitorul shoppingului ar fi ceva de genul ca mergi cu prietenele sa va cumparati nasuri noi sau picioare noi. Vestea buna e ca asta inseamna ca poti papa tot ce vrei si cat vrei, iar cand kilele invart roata la cantar, se rezolva totul cu o sesiune de shopping distractiva. Uau ironic!

Franz Steiner and the shiny futureFranz Steiner and the shiny future Franz Steiner and the shiny future

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP