Victoria´s Secret Fashion Show

Cand spunem "Victoria´s Secret Fashion Show" spunem de fapt "eleganta" si "grandoare". Imi place mult lenjeria Victoriei, dar sincer, toate diamantele astea si materialele super scumpe ar fi irosite pe mine. Efectiv eu sunt persoana aia ciudata, pe care putini o inteleg, care nu apreciaza diamantele. Ok, apreciez un singur diamanant, cel din inelul de logodna. Restul nu au valoare pentru mine. Sunt doar pietricele bine slefuite, frumoase, nu zic ca nu, dar pietricele pana una alta. Nu am inteles niciodata si nu cred ca voi intelege vreodata de ce oamenii se omoara pentru diamante si aur, ca doar nu sunt parti vitale ale propriului corp (sau suflet).


Vezi si: Moda pe strazile Japoniei

8 comments:

Manole,  5 mai 2009, 11:11  

de acord cu tine.
Si eu am un inel cu si atat. Nu-mi doresc altul/altele.
Cat despre Victoria ...pentru mine exprima feminitatea...acum cu pietroaiele astea am incercat sa vad modelele vestimentare dar din cauza lor...nu se mai vad decat fetele...si stralucirea efemera

pescarusul argintiu 5 mai 2009, 22:35  

O risipa de bijuterii scumpe pentru niste vestminte purtate un sezon!
Incredibil, dar adevarat...
Tocmai cand la noi bate recesiunea la usa si trocul ranjeste amenintator pentru tranzactionari de lucruri de mana a doua, aceste defilari incarcate de fast nejustificat, par sa sfideze cumpatarea si bunul simt financiar.
Mi-a placut insa frumusetea naturala a fetelor, dincolo de toate excentricitatile modei...
O seara valenciana incarcata de miresmele primaverii, Laura!

Laura 5 mai 2009, 23:07  

Manole, Victoria asta, daca o fi existand in realitate, are o imaginatie frumoasa. Pietroaiele... pai sunt un fel de semnatura a Victoriei. Am vazut tot show-ul zilele trecute si povesteau de prin ce colturi de lume indepartate cumpara materialele si la ce preturi exorbitante. Nu doar pietroaiele cum le zici tu cu haz sunt scumpe, ci si restul materialelor. Sunt frumoase, dar ca si orice haine de pe pasarele, sunt mai mult pentru ochi decat de purtat.

Pescarusule, tu crezi ca pe Victoria o paste recesiunea? Cred ca nici nu a auzit de asa ceva. Cat despre frumusetea naturala a fetelor, cred ca putin are de-a face frumusetea lor cu naturalul. La cate sunt supuse fetele astea, la ce posturi tin, la cate interdictii au, la cat de putin isi pot satisface un mic moft... Iti amintesti de fetele alea care au murit pe pasarela anul trecut parca, din cauza ca nu mai mancasera de zile intregi?

Mariana 6 mai 2009, 10:32  

Laura, am revenit cu blogul promis. http://psalmdedor.blogspot.com/ şi cu ceva surprize! Te aştept cu dor!

pescarusul argintiu 6 mai 2009, 17:58  

Laura, nu ma refeream la faptul ca Victoria ar fi lovita de recesiune, ci la inaccesibilitatea produselor ei pentru niste muritori sarmani ca noi...
Este o nisa ingusta segmentul ei de piata clientelar, in care capriciile fac legea.
Cat despre culisele vietii manechinelor, nu ma indoiesc ca exista destule cazuri dramatice.
Mirajul acestei maserii, paradoxal, ramane!

Garfield 6 mai 2009, 20:06  

bai, ia nu va mai luati de Victoria :)

Lui Garfield ii place mult de tot :) da, stiu, sunt superficial :)

Laura 7 mai 2009, 00:14  

Pescarusule, lasa, tu ce crezi, ca la o femeie normala iar place sa poarte atatea diamante intre... zgarie, tu ce crezi! Mai bine asa, scumpe, ca alfel ne-am face rau cu mana noastra :lol:

Garfield, de placut place si la mine, frumos, nu zic, dar mai mult de privit decat de purtat.

LZ 7 mai 2009, 11:13  

Nu suntem ingeri. Nici demoni. Dar ce-i frumos si lui Dumnezeu insusi ii place. Stralucirea pietrelor e efemera, insa fotografia este splendida. Diamantele sunt pentru podiumuri. Si nu zgarie, irita. Insa recunosc: e frumos!

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP