Where the Hell is Matt?

"Where the Hell is Matt?" - video

4 comments:

Elisa 29 decembrie 2008, 16:32  

Matt asta este de invidiat...si mai este si tanar!chiar,unde-o fi acum?Parca in Japonia nu a fost inca,nici in Hong-Kong :)))))

Laura 29 decembrie 2008, 20:04  

Elisa, nici in Romania nu a fost inca :))) Are pe site-ul lui o lista cam cat a mea de lunga, numai ca a lui e de tari pe cand a mea e doar de orase ;)

anielle 3 ianuarie 2009, 15:04  

Pe langa faptul ca il consider pe Matt un norocos ca a putut calatori prin atatea ltari, pe mine m-a impresionat ca in filmuletul lui danseaza si oamenii din acele locuri .E un fel de a ne spune sa ne bucuram cu totii ,indiferent de rasa ,cultura,apartenenta politica.

Laura 3 ianuarie 2009, 15:33  

Anielle, Matt asta are o poveste interesanta. La un moment dat s-a lasat de job si s-a dus sa calatoreasca cateva luni prin Asia. A facut dansul asta singur si la pus pe YouTube. Asa a fost contactat de cei de la Visa si inca de careva care i-au spus ca il platesc numai sa mai mearga inca o data sa faca dansul prin lume pentru o reclama pt ei. Matt atunci a contactat si invitat pe toti cei care ii scrisesera email felicitandu-l pt videoul initial si asa in videoul asta il vedem dansand acompaniat de cei care il contactasera initial pe email.

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP