Inapoi la esente

Scrisa si trimisa lista la Mosu´?

Craciunul pentru mine inseamna intoarcerea la esente: balet clasic, filme clasice, opera, muzica de inceput de secol XX, poezie, colinde, bucuria gasita intr-un fulg de nea, caldura casei izvorata din sufletele dragi, masa impodobita frumos, a darui si a sti sa primesti...

Ce inseamna Craciunul pentru voi?

P.I.Tchaikovsky - "Spargatorul de nuci" - Baletul din St Petersburg

6 comments:

Manole,  22 decembrie 2008, 09:56  

Bucuria de a darui. Iubire. Dragoste de aproape.

pescarusul argintiu 22 decembrie 2008, 17:32  

Lumina curata in suflet, promisiuni reinnoite spre bucuria si apropierea sufletelor ce se cauta, dovezi daruite de iubire, prilejul de a cuprinde dorul cu ambele maini si a-l duce spre soare, acolo unde este cel mai fericit, caci sufletul trebuie sa se insanatoseasca si sa-si recastige vigoarea.

Vania 22 decembrie 2008, 19:36  

Pentru noi, Crăciunul înseamnă muncă, din motive pe care nu le mai dezvolt.

Elisa 22 decembrie 2008, 22:11  

Craciunul este sarbatoarea familiei,iar spiritul Craciunului ne aduce impreuna,oricat de departe am fi.Asa este acum,la mine.

paul 23 decembrie 2008, 01:19  

Craciunul este cea mai frumoasa si inaltatoare sarbatoare. Vestea nasterii lui Isus o purtam an de an cu aceiasi sfintenie in suflet. Acelasi sentiment ma incearca an de an. Indiferent unde sunt,gandurile imi zboara spre acele locuri unde am invatat prima data sa colind, unde vraja iubirii m-a cuprins, unde prietenii imi erau prieteni, unde dragostea pentru cultura si setea spirituala mi-a fost sadita cu paiune si pricepere. Pentru toate acestea si nu numai, Craciunul, mangaiat de frumoasele colinde,aduce acel aer de basm, de binecuvantare Divina.
Craciun Fericit!

starsgates 23 decembrie 2008, 08:13  

Sărbători fericite alături de cei dragi.:)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP