Purificati de ploaie

Asa arata dulciurile de martipan de Ziua Indragostitilor

Valencia
Valencia
Valencia

Asa cum spuneam, prima parte a fiestei dedicate Zilei Comunitatii Valenciene a avut ca scop depunerea de coroane de lauri la statuia Regelui Jaime I. S-a pornit de la primarie si dupa o plimbare pe strazile ornamentate cu stegulete medievale si atingand puncte importante precum catedrala, s-au facut onorurile si multimea adunata a cantat imnul valencian la picioarele statuii Regelui incalecat.

Las Falleras

Valencia
Valencia
Valencia
Valencia Statuia Regelui Jaime I

Valencia
Valencia Torres de Serranos (Turnurile de Serrano), una dintre emblemele Valenciei

Valencia
A doua parte a fiestei si cea mai frumoasa a cuprins o parada de aproximativ 700 de persoane imbracate in haine medievale, unii pe jos, altii calare. Parada a fost insotita de o ploaie cum nu am mai vazut de mult si de vant, ceea ce mi-a amintit de obsesia Hollywood-ului cu purificarea indragostitilor in ploaie. Adica pana una alta azi a fost si Ziua Indragostitilor si poate Cineva a tinut sa ne aduca aminte si de asta :)

Valencia
Valencia
Valencia Valencia Valencia
Valencia
Valencia
Valencia
Valencia

6 comments:

starsgates 10 octombrie 2008, 10:54  

Uau, voi chiar aţi sărbătorit!:)

Elisa 10 octombrie 2008, 19:30  

Superb.Zici ca a fost ziua Valenciei,sau a regelui,sau....,dar nu a indragostitilor.Pai unde sunt ei,ca-n poze nu-s ;) Glumesc.

Laura 10 octombrie 2008, 19:46  

Stargates, a fost atat o distractie cat si o ploaie pe cinste :)

Elisa, cam asa... Ziua Valenciei a fost sarbatoarea principala. Indragostitii au ramas cu dulciurile si cu esarfele si cu ploaia :)

Anonim,  11 octombrie 2008, 08:12  

Laura,iti multumesc pentru ca ne-ai povestit despre aceasta zi.Iti multumesc si pentru poze.Dulciurile de martipan pentru indragostiti arata asa de frumos!Nu cred ca am vazut pe la noi asa ceva.
Iar festivitatile sunt de poveste.
Cred ca si la noi se vor organiza astfel de parade prin oras-de cativa ani se sarbatoresc zilele orasului,dar festivitatile se tin la castel.E frumos,abia astept sa se sarbatoreasca si la noi ziua orasului.
Daca as avea aparat foto as face o multime de fotografii sa vedeti si voi cum sarbatorim.Weekend placut!

Laura 11 octombrie 2008, 15:12  

Gabi, sunt intr-adevar deosebite astfel de festivitati iar Spania are in prostie de multe. Sunt o sursa de venit din turism si un mijloc de relaxare pentru localnici si cred ca orice primarie ar trebui sa vada avantajele si sa organizeze astfel de minunatii. Weekend placut si tie! :)

azza,  11 octombrie 2008, 21:28  

offf ce poze, ce bomboane, ce dulciuri, ce domnite minunate...cati feti-frumosi... of.. faina ziua asta a valencienilor...abia astept sa o importe si romanii..

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP