Marla Olmstead, micuta pictorita

Marla Olmstead

Marla Olmstead
Majoritatea dintre noi cautam o viata intreaga acea sclipire care sa dea viata celei mai colorate palete deMarla Olmstead sentimente si poate chiar sa ne faca faimosi in ochii celorlalti. Marla Olmstead insa s-a nascut cu talentul in brate sau sa-l fi gasit oare ascuns in vreun ursulet de plus asa cum gasim uneori premii in cutiile de cereale? Cert este ca Marla a gasit premiul cel mare iar parintii si cei din jur l-au recunoscut dintr-o prima ochire si au stiut sa o ajute sa valorifice ceea ce era de acum in colo de fapt si de drept al ei si numai ai ei. La 2 ani Marla Olmstead vindea prima sa pictura pentru $250. Au urmat apoi colectionarii de arta si galeriile. La scurt timp picturile Marlei se vindeau la $9.000 si lumea astepta la coada ca micuta sa mai picteze ceva. Dintr-o joaca cu nuante de maturitate, Marla Olmstead a ajuns faimoasa in intreaga lume in cel mai scurt timp posibil la frageda varsta de 4 anisori.

De pe site-ul Marlei Olmstead aflam Marla Olmsteadca culoarea ei preferata este rozul, filmele preferate sunt Shrek si Ice Age si ca ii place mult sa vizioneze impreuna cu mama sa emisiuni despre gatit. Dar tot aici mai aflam si ca Marla s-a nascut intr-o familie de artisti si ca e descendenta lui Frederick Law Olmsted, peisagistul care a creat design-ul la Central Park.

Picturile Marlei Olmstead se odihnesc acum linistite prin case de colectionari bogati alaturi de picturi de Monet si Renoir si de sculpturi de Rodin. Intre timp Marla se joaca cu fratiorul sau mai picteaza in joaca cate un tablou pentru colectionarii nerabdatori. Apoi merge sa-si intalneasca fanii la propriile galerii si se joaca de-a adultul.1 comments:

Anonim,  19 octombrie 2008, 15:58  

FANTASTIC!!! Nu auzisem de fetita asta! Mi-ai starnit curiozitatea!!! Merg s-o caut! :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP