Acceptă oamenii aşa cum sunt

Întotdeauna atitudinea ta este singura care are relevanţă în relaţia cu o altă persoană; percepţia ta, adică ceea ce tu crezi că se întîmplă, stă la baza reacţiei tale în respectiva situaţie.

Învaţă să iubeşti totul la celălalt şi să accepţi că oamenii pot fi diferiţi faţă de tine.

Aici gasiti tot articolul.

12 comments:

isabellelorelai 1 iunie 2008, 11:04  

Îngere, în mare ai dreptate. Dar. Nu am să pot accepta în viaţa mea pe cei doi care şi-au omorât fetiţa în bătaie (avea 3 sau 4 ani) şi apoi au ars-o în sobă. Au ascuns acest lucru un an şi jumătate. Dacă mă înţelegi ce vreau să spun. Oameni sau...?

Laura 1 iunie 2008, 12:04  

Isabelle,
oribila povestea cu fetita :(((
Orice sfat se aplica in general dar exista intotdeauna exceptii. Nimeni nu cere la nimeni sa iubeasca criminalii. Poate exista o explicatie intemeiata pentru fiecare act, chiar daca e crima. Dar explicatia nu e o scuza si nimeni nu iti cere sa faci dintr-un om periculos prietenul cel mai bun.
O zi frumoasa iti doresc!

Elisa 1 iunie 2008, 13:38  

Da,Laura draga,dar cu mici exceptii.Nu pot sa accept oamenii care i-au facut rau sotului meu si implicit mie,nu pot tolera pe cei care fac rau altora,chiar daca nu are legatura directa cu mine,fapta lor.Dar articolul cred ca se refera la cuplu ,in special.Dupa ce l-am vrut asa cum era atunci ,sa-l accept si cum este astazi...asta cred ca spune si aici nu comentez.Oamenilor nu trebuie sa le ceri sa se schimbe cum vrem noi caci nici noi nu ne schimbam cum vor ei.Asa ca...acceptam,dar...replicam,ca nu ne putem abtine :lol:
Duminica placuta draga mea .Nici eu nu stiu de spam,nici daca m-ar injura cineva nu stiu cum sa-l bannez,ma rog...eu sunt incepatoare.Am 2 luni de blog.Te pup.

Cristal 1 iunie 2008, 19:18  

Accept ca omul este unic, inconfundabil si irepetabil.
Mi-e greu sa accept ca este cea mai cruda si mai nemiloasa specie de pe pamant.
Fiind un exponent al inteligentei,omul ar trebui sa fie o unealta a pacii.
Ingerii sa vegheze asupra tuturor copiilor, care sunt minunata opera a omului! :)

Vania 1 iunie 2008, 19:22  

Nataşa a învăţat că oamenii sunt diferiţi de ea...

isabellelorelai 2 iunie 2008, 12:02  

Laura, când am să pot, când am să am puterea de a povesti, am să-ţi spun cât mult rău poate face un om altui om. Şi unui copil. Este vorba despre... fostul meu soţ. Şi tatăl copilului meu. Ştii, Îngere, deosebirea dinte noi două, ca persoane, este vârsta. Şi întâmplările din viaţa noastră. Tu te pregăteşti pentru psihologie, este normal să judeci aşa, este corect.
Să ai o săptămână minunată şi o viaţă lipsită de griji şi plină de noroc.

Diana 2 iunie 2008, 14:33  

Noi oamenii ne comportam diferit in functie de situatie, de persoane, este ceva natural... cum ar fi sa ne comportam toti mecanic la fel cu toti, cu parintii cu prietenii, ci sefii...sa avem acelasi comportament! Am fi niste mici robotei :)

Laura 2 iunie 2008, 14:48  

Elisa draga,
eu am ceva maimulta vechime pe blog, dar nu am trecut nici eu de 6luni si sincer nu am gasit nici chestia cu spamul nici cu banarea. Imi pare tare rau de mesajul tau si sper sa nu se mai intample. Oamenii sunt asa cum sunt. Cred ca oamenii se pot schimba, dar nu intotdeauna si nu pentru oricine. Uneori avem dreptul sa cerem cumva sa se schimbe si alteori nu. Totul e relativ in viata :)

Laura 2 iunie 2008, 14:50  

Cristal draga,
uneori mi-e si mie rusine cand aud ca un cutare sau cutare om a savarsit acte neomenesti. Cred ca cu multa putere vine si multa responsabilitate, nu? :)

Laura 2 iunie 2008, 14:51  

Vania,
ei, Natasa... Natasa e mai pura si mai isteata decat multi bipezi... Mangaieri de lauda la Natasa! :)

Laura 2 iunie 2008, 14:55  

Isabelle
incerc sa vad dincolo de carti si sa citesc printre randuri. Nu vreau sa ajung o automata din cauza ca studiez psihologia si sincer printre primele lucruri pe care le-am invatat in facultate este faptul ca intotdeauna exista exceptii. Iar tie draga Isabelle, iti doresc mult mai mult noroc in viata de acum incolo! :)

Diana,
mici robotei? Ditamai robotii!!! :)

Garfield 2 iunie 2008, 19:05  

ce pisici frumusele :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP