"Luni de fiere" de Pascal Bruckner

Astazi am fost intrebata ce vrea sa zica: "uneori diferenta intre "a iubi" pe cineva si "a avea nevoie" de cineva e atat subtila cat si periculoasa". Nu m-am putut abtine de la a recomanda cartea "Luni de fiere" de Pascal Bruckner ca raspuns. Chiar daca aceasta carte am citit-o acum cativa ani, chiar daca unii o considera mai slabuta fata de alte carti de acelasi autor, mie mi-a placut mult. Intrebarea primita azi merge atat de bine cu cartea incat stau si ma gandesc daca nu e chiar citat din "Luni de fiere". Cand citesti prima pagina, nu sti la ce sa te astepti. Sau poate iti faci o parere, o parere care intr-un final iti va fi negata. Pascal Bruckner trateaza problemele cuplului modern intr-o maniera psihologica, erotica, noua. Uneori cartea socheaza, alteori iti vine sa dai cu ea intr-un colt si sa o uiti acolo, de cele mai multe ori insa iti ridica intrebari. Daca nu a-ti citit "Luni de fiere" inca, vi-o recomand cu caldura. :)

5 comments:

omu' 3 aprilie 2008, 21:37  

Multumesc,o voi citi!
Atata timp cat pentru tine un baiat iti este cu adevarat jumatatea ta, celelate: iubirea, dragostea, sinceritatea, fidelitatea ... vin de la sine.

Laura 4 aprilie 2008, 09:11  

Cu placere :) Sper sa-ti placa!

Crezi ca suntem sortiti sa ne iubim jumatatea sub orice circumstanta?

omu' 4 aprilie 2008, 12:44  

Dupa ce iti dai seama sau te convingi ca-ti este partea care-ti lipseste.

Laura 4 aprilie 2008, 15:16  

Sa fie "o parte" care iti lipseste sau "Partea" care te intregeste atunci cand stai golit de constructiile sociale?

ana 21 iulie 2008, 19:35  

a fost prima carte citita de bruckner...foarte diferita de ce citeam la vremea aceea si m-a facut sa mai caut carti ale autorului.. mi-a placut insa mai mult "hotii de frumusete" :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP