Suntem ingeri


Imi amintesc cum povestea bunica despre ingeri. Ingeri frumosi, cu aripi mari si albe, ingeri frumosi, cu aripi negre, creaturi mitice care au indraznit sa se intrebe sau care au preferat sa dea ascultare oarba.

Insa ingerii sunt in noi, suntem noi. Suntem ingeri. Nici ingeri cazuti, nici ingeri inaltati la ceruri, ci ingeri in cea mai pura forma.

Ingerul din noi e ceea ce privim zilnic si vedem rar, sta mai tot timpul ascuns dupa perdele si poate fi zarit doar in zori de noapte cand cuminte isi aprinde torta. Dar cel mai bine poate fi vazut atunci cand nu vrem sa-l aratam, atunci cand intoarcem spatele pentru a sterge o lacrima stingera sau atunci cand noi nu mai suntem noi ci devenim ingeri, mistuiti in actul creatiei daruind esenta pura din noi, lumii...

Ingerii nu pot fi ingeri decat in Rai. Desprinde-i din context si ai oameni. Dar ce e omul fara ingerul din el? Pana unde suntem oameni si pana unde ingeri? Intrebare fara rost! Ingerul din mine imi sopteste: poate inca suntem ingeri si poate inca traim in Rai.

2 comments:

Oana 21 ianuarie 2008, 01:40  

Poate ca ar fi ea placuta daca blogul meu nu ar fi in reparatii :)
Iti raspund aici pentru ca nu stiu exact cat o sa mearga, dar se va face bine.

Laura 21 ianuarie 2008, 18:27  

Insanatosire grabnica la blogul tau :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP