Stonehenge, istorie printre megaliti

Stonehenge este unul dintre cele mai cunoscute monumente preistorice din lume.

La numai 13km de Salisbury (orasel renumit pentru catedrala sa), Stonehenge este o oaza de liniste si meditare, unde istoria poate fi traita cu sufletul la gura.

Asezat intr-un peisaj tipic englezesc, Stonehenge isi tese istoria printre miile de vizitatori veniti din toate colturile lumii si turmele de oi linistite. Cel mai mult impresioneaza asta. Poate multi merg la Stonehenge cu speranta regasirii spritelor druide. Dar odata ajuns aici uiti de druizi si de ritualuri magice si te regasesti prins intre patru culori: albastrul cerului, verdele ierbii, albul norilor si al oilor si griul megalitilor. Si atunci linistea si implinirea cuprinde sufletul.

Stonehenge este o experienta a regasirii de sine, o traire intensa, un loc afara din spatiu si timp. Stonehenge echivaleaza cu o intoarcere in timp, cu o privire in propriul suflet si cu miracolul naturii si al naturalului.

StonehengeStonehengeStonehengeStonehenge

4 comments:

eddiemihai 26 aprilie 2008, 21:11  

citeam cu cateva zile in urma ca s-a elucidat misterul: stonehenge e un cimitir! cultul mortilor exista de mii de ani, ce se intampla totusi cu sufletul dupa ???

Laura 27 aprilie 2008, 01:29  

Eddie, vorbesc serios cand spun ca te simti cu un pas mai aproape de Rai la Stonehenge. Ce se intampla cu sufletul dupa? Se reincarneaza, ajunge in Rai, orice, dar refuz sa cred in existenta iadului... :)

eddiemihai 27 aprilie 2008, 03:40  

iadul e aici mai ;) :d

Anonim,  11 noiembrie 2008, 00:03  

dar daca crezi in Rai trebuie sa crezi si in iad.
doar nu or sa se duca toti pacatosii in Rai, nu ? :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP