"Mamma Mia!" (2008)

Sa vezi muzicalul "Mamma Mia!" pe scena londoneza este o experanta de neuitat. Cortina se ridica si sala intreaga prinde viata. Orchestra este acolo doar pentru tine. Ce mai conteaza restul spectatorilor cand picioarele tale nu mai au astampar sub scaun, cand tu, persoana cea mai timida din lume incepi sa ingani printre rasete si iti doresti sa fi fost tu pe scena, sa fi avut si tu vocea cristalina si fermecatoare, sa poti fermeca publicul chiar si fara bagheta magica. Traiesti cele mai minunate doua ore din viata ta si iti doresti in mod sadic ca Sophie sa nu afle niciodata cine ii e tata pentru ca spectacolul sa continue la infinit. Dar nu e asa! "Mamma Mia!" se sfarseste, tu trebuie sa pleci, printre ultimii, dar trebuie. Canti cantece de Abba pe strada pana la hotel si lumea se uita ciudat la tine; esti bine imbracat si nu pari beat. Nu cheama politia! Adormi cu greu si visezi ca esti pe o insula, se aude muzica si incepi sa dansezi, asa topait cum sti tu, dar e bine ca nu te vede nimeni si se face ca mai sunt doar cateva zile pana la nunta ta iar tu mai ai o singura dorinta: sa vezi din nou "Mamma Mia!" diseara!

"Mamma Mia!" este povestea unei tinere de 18 ani, Sophie Sheridan care are o singura problema: este pe punctul de a se casatorii si nu stie cine ii e tata. Exista trei posibilitati, trei dintre fostii iubiti ai mamei ei din tinerete. Solutia e simpla, cel putin in aparenta: o invitatie la nunta este trimisa celor trei si apoi... Dumnezeu cu mila!

Dupa 9 ani de la lansarea muzicalului "Mamma Mia!", pe 5 septembrie 2008 va fi premiera filmului "Mamma Mia!". Cel mai indragit muzical al tuturor timpurilor, "Mamma Mia!" va intra in viata noastra pentru a nu stiu cata oara pe poarta larg deschisa. Cu Meryl Streep (actrita mea favorita) in rolul principal, cu Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgård in rolul tatilor si muzica anilor ´70 a faimosului grup Abba, "Mamma Mia!" nu poate fi decat un film de succes pe care milioane de fani il vor astepta cu nerabdare.

4 comments:

Oana 30 ianuarie 2008, 15:31  

Tu stai in Romania sau prin Anglia. Nu de alta, dar sunt putin invidioasa :) Mi-ar place sa vad atatea lucruri frumoase.

Laura 30 ianuarie 2008, 15:45  

Draga Oana, nu stau nici in Romania, nici in Anglia. Stau in Spania, la soare :) O sa pove intr-un post si despre cum se poate vedea Europa in mod placut si decent(toate la timpul lor). Oana, iti doresc sa vezi toate lucrurile frumoase pe care doresti sa le vezi :) Meriti!

Oana 31 ianuarie 2008, 19:02  

Eu sigur merit, problema e ca timpul nu e de acord cu mine :) Ma bucur ca stai in Spania, am pe cine sa vizitez, cand voi ajunge, daca voi ajunge. Dar pana la urma...

Laura 1 februarie 2008, 01:43  

Pana la urma?...

Va veni si timpul sa calatoresti, sa vezi tot ce vrei sa vezi si sa faci tot ce vrei sa faci. Numai nu lasa pe pensie totul ca sunt prea multe lucruri frumoase de vazut pe lumea asta. Cat despre invidie... si eu te invidiez ca poti dormi cu pisoiul. Asa ca suntem chit :)

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin

Persoane interesate

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP